vrijdag 30 september 2011

Het Cultuurcentrum Achterolmen is klaar voor het openingsweekend!

Vanavond is het de eer aan Hans Liberg om het openingsweekend van het Cultuurcentrum Achterolmen te openen met een volle zaal!

Morgen, 1 oktober, heeft het Cultuurcentrum Achterolmen een zeer speciale act in petto voor het theaterpubliek met de Gomaartrilogie van Ultima Thule! De inleiding begint om 18.15 uur. Om 19.00 uur begint de 'Gomaar'marathon!
Na 70 minuten is er de eerste lange pauze (rond 20.10 uur). Deze pauze is tevens voorzien voor het buffet waarvoor men zich van te voren heeft kunnen inschrijven.

Op zondag, 2 oktober om 11.00 uur, komt Ageeth de Haan met de familievoorstelling 'Post voor Simon'. Ageeth de Haan maakt mooie, vrolijke muziektheatervoorstellingen voor peuters en kleuters.
Ze gaan over onderwerpen uit een kinderleven van alledag, herkenbaar verwoord en verpakt in melodieuze muziek. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Met het entreekaartje van Ageeth de Haan kunnen kinderen tot 12 jaar GRATIS een kinderpannenkoek met poedersuiker krijgen bij de Pannenkoekenbakker te Maaseik. (zie voorwaarden op de flyer!)



0 reacties:

Een reactie posten