dinsdag 29 november 2011

Arjan Ederveen (bekend van Theo en Thea!) brengt zijn hond mee.

Cultuurcentrum Achterolmen brengt met regelmaat grote Nederlandse producties naar Maaseik waaronder musicals, theatervoorstellingen maar ook stand-up comedy.

Op zaterdag 10 december om 20.15u komt Arjan Ederveen naar Cultuurcentrum Achterolmen te Maaseik. Arjan Ederveen is een veelzijdig man en verwierf samen met Tosca Niterink landelijke bekendheid in Nederland met de tv-series Theo & Thea, Kreatief met Kurk en Borreltijd. Ook speelde Arjan Ederveen onder andere de slechterik Fagin in de musical ‘Oliver’ en huisvrouw Edna Turnblad in de musical ‘Hairspray’. Naast zijn rol als drogist Geelman in de Pietje Bell-films schreef Arjan diverse toneelvoorstellingen en programma’s en was hij onlangs nog te zien in de hilarische Nederlandse speelfilm ‘Lang en Gelukkig’. Momenteel heeft Ederveen zijn veelzijdigheid en eigenzinnige humor gebundeld in zijn eerste one-man-show ‘Ederveenzaamheid’. Helemaal alleen is Arjan Ederveen echter niet op het podium: hij wordt vergezeld door zijn trouwe hond Stuk die ook optreedt als Lassie en als een roze catwalk-poedel.

Wat kan u van deze show verwachten? Toneel, musical, cabaret met een aantal typetjes, veel interactie met het publiek, samen lachten, samen huilen en nog veel meer! ‘Ederveenzaamheid’ is een combinatie van fictie met ware ideeën en opvattingen van Arjan Ederveen over het leven.

0 reacties:

Een reactie posten