vrijdag 14 januari 2011

Absurde humor met Manmanman (22.01.2011)


'Aap' is alweer de derde voorstelling van Manmanman (oftewel Bart Schollaert en Walter Janssens). Absurde sketches en liedjes vormen samen een verhaal over King Kong en de liefde, over Leopold II, over schaamtelijk behaarde mannen en vooral over het 'instinct' van de mens en het 'gedacht' van de aap. Eén ding staat vast: Manmanman zorgt een avondlang voor volstrekt unieke comedy.

Deze trailer van 'Manmanman zkt. vrouw', de vorige show van het duo, geeft u alvast een idee van wat u zoal kan verwachten.


"Herkenbare maar wel fris en origineel bewerkte liedjes worden afgewisseld met prikkelende sketches. Samen vormen ze een goed doordacht verhaal dat tot de laatste minuut blijft boeien. Bij Manmanman hoor je niet de vette schaterlach om de zoveelste gore bak, noch een verontwaardigd ho-ho-ho of puberaal geproest. Het is de gulle,openhartige lach die Manmanman opwekt, de lach van de sociale en culturele verbondenheid, van de verhalen waarmee we in Vlaanderen samen zijn opgegroeid. Schollaert en Janssens promoveren met deze voorstelling definitief naar de eredivisie van het Nederlandstalige cabaret." (recensie De Standaard)

Manmanman speelt de show 'Aap' op zaterdag 22 januari 2011 om 20.15u in Cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik. Tickets en info: achterolmen.be

Manmanman op Facebook
Manmanman.be

0 reacties:

Een reactie posten