dinsdag 10 april 2012

Expo nieuws in Cultuurcentrum Achterolmen

Tot en met zaterdag 14 april is de huidige expositie van de kunstenaars Ben Concelaar en Wynand Hecken nog te zien in Cultuurcentrum Achterolmen. Deze week dus uw laatste kans om deze prachtige werken op deze locatie te kunnen bewonderen. Geopend vandaag tot 18.00u, woensdag en donderdag van 9.00u-16.00u, vrijdag van 9.00u-21.30u (voorstelling Alex Agnew) en zaterdag van 19.15u-21.30u (voorstelling Alex Agnew. Toegang is gratis.

Van 6 mei tot en met 22 juni 2012 vindt de tentoonstelling van Ann Jorissen plaats . De pentekeningen die Ann presenteert op deze tentoonstelling zijn een weerspiegeling van De Weg die we bewandelen in ons leven. Gaande weg moeten we leren leven. Het is een kunst om de weg te bewandelen op een aangename manier. Om dat te kunnen, moeten we de kunst van het leren leven verwerven.
Bovendien presenteert Ann nu al haar 3de filmpje : “Kleine dingen die ertoe doen.”
Bovenop de getekende weg vinden jullie beeldend oud en nieuw werk terug. Deze werken worden wekelijks verwisseld gedurende de hele tentoonstelling. Er zullen altijd andere stukken van de pentekeningen verstopt zijn en nieuwe te bewonderen zijn. Zo wordt deze steeds veranderende tentoonstelling interessant om meermaals te bezoeken.
Geopend elke werkdag van 9.00u-16.00u en dinsdag tot 18.00u. Natuurlijk is de expositie ook toegankelijk wanneer er voorstellingen zijn in Cultuurcentrum Achterolmen.

Op donderdag 14 juni organiseert Ann Jorissen samen met Cultuurcentrum Achterolmen een speciale dag om meer inzicht te krijgen op de werken en de kunstenares zelf: 'op weg' met Ann. Inhoud van de dag en meer informatie vindt u op: http://annjorissen.be/nl/index.htm.

Toegang tot de expositie is gratis. De speciale dag op 14 juni kost EUR 22,50 (inclusief eten en drank). Aanmelden kan tot en met 7 juni via: jacques.dalemans@maaseik.be of 0032 (0)89 56 99 51.


1 opmerking: